Feestweekend 30 jaar gemengd

Beste Chiro-vrienden

Het is tijd om te vieren!
Dit jaar vieren we dat Chiro Houtvenne al 30 jaar gemengd is!
Dertig jaar geleden kwamen de jongens en meisjes bij elkaar en sindsdien hebben we samen gelachen, gespeeld en gebouwd aan onvergetelijke herinneringen.

Om dit heuglijke moment te vieren, nodigen we jullie allemaal uit voor een feestweekend vol plezier en gezelligheid.

Op vrijdagavond starten we met een groot café en een bier- en cavapong toernooi.

Maar dat is nog niet alles! Zaterdag belooft een dag vol plezier te worden, met doorlopend café, een kubb-toernooi en een klassiek schijtje rijk. En als de avond valt, nodigen we jullie uit om samen te genieten van een heerlijke BBQ en live muziek.

Kom samen proosten op 30 jaar Chiro-plezier!

Vrijdag

Chirocafé

Op vrijdag trappen we ons feestweekend af met ons gekende chirocafé, maar deze keer tillen we het naar een hoger niveau.

Schud de stress van de werkweek van je af en zak af naar Chiro Houtvenne. Een plek waar vrienden samenkomen en herinneringen worden gemaakt. Van leuke muziek op de dansvloer tot verfrissende drankjes, ons chirocafé is dé plek om het weekend goed te beginnen.

Nodig je vrienden uit en kom vrijdagavond naar het Chirocafé voor een avond vol vreugde en plezier!

Kan je er vrijdagavond niet bijzijn? Niet getreurd, ook zaterdag namiddag is er doorlopend een chirocafé waar je gezellig eentje kan komen drinken en kan genieten van de randactiviteiten.

Bier- cavapong

Op vrijdag kan een bier- en cavapongtoernooi niet ontbreken. Wil je jouw kunsten ook laten zien en kans maken op de pongbeker? Een team bestaat uit 2 spelers met een prijs van €25.
Schrijf je zeker in via de link: bier- cavapong toernooi

Zaterdag

Chirocafé

Op vrijdag niet mee kunnen vieren? Geen zorgen ook op zaterdag kan je genieten van een doorlopend Chirocafé.

Kubb-toernooi

Ben jij klaar om je tactische vaardigheden te laten zien en te strijden voor de titel van Kubb-kampioen? Geniet van de frisse buitenlucht terwijl je strategisch te werk gaat en je tegenstanders verslaat met precisie en behendigheid. Dus: verzamel je team, oefen je werptechniek en maak je klaar voor een dag vol spannende wedstrijden en onvergetelijke momenten op ons Kubb-toernooi! We starten om 14u op het terrein van Chiroheem Houtvenne. Voor €15 kan je deelnemen met een team bestaande uit 2 tot 6 personen.
Schrijf je zeker in via de link:
kubb-toernooi

Schijt je rijk

Altijd al eens zin gehad om te gokken waar een drolletje zal vallen? Wij ook!
Speel mee door een ticket te kopen voor maar €4 bij de leiding van Chiro Houtvenne of online via schijt je rijk kaarten.

BBQ

Laat de grillen maar smeulen en de smaken maar borrelen! Het is tijd voor onze spectaculaire BBQ!  

Krijg je ook al water in je mond bij het denken aan een vleesje van de BBQ en een fris drankje in het zonnetje? Schrijf je dan snel in voor onze BBQ op zaterdag 3 augustus. De BBQ zal starten vanaf 17u.
Schrijf je zeker in via de link:
BBQ Feestweekend 30 jaar gemengd

Optredens

In de avond kan je genieten van live muziek van lokale muzikanten:

18u30 - 20u: Jam Sesh

20u30 - 22u: The Mind

22u30 - 24u: TMRV