Inschrijvingen 2021-2022

Graag kondigen wij aan dat de inschrijvingen voor het nieuwe Chirojaar vandaag starten! Het inschrijvingsproces zal dit jaar volledig online verlopen. In wat volgt, zal u kort de uitleg van dit proces kunnen terugvinden. 

  • Hieronder vindt u de link die u naar onze website brengt waar u uw kind(eren) kan inschrijven.

  • Na het inschrijven krijgt u een bevestigingsmail dat uw aanvraag tot inschrijving gelukt is en er zal een betalingsverzoek volgen. In bijlage zal u een lege medische fiche terugvinden en een korte uitleg over de volgende stap die u moet ondernemen.

  • Indien de betaling door ons bevestigd is, zal u een volgende mail ontvangen. Deze geeft aan dat uw inschrijving is afgerond en volledig in orde is.

  • Indien nodig wordt er een mail met een betalingsherinnering gestuurd als een vriendelijke reminder of een teken dat de betaling niet correct verlopen is. 

Het zal dus belangrijk zijn om deze mails goed op te volgen om het inschrijvingsproces te voltooien. De leiding zal zelf de betalingen goedkeuren, dus het kan wat tijd vergen alvorens u een volgende mail krijgt. Houd hier alstublieft rekening mee. 

Link naar het inschrijvingsformulier: https://www.chirohoutvenne.be/inschrijving 

Indien u zich toch zorgen maakt over uw inschrijving of er vragen over hebt, kan u altijd een mailtje sturen naar info@chirohoutvenne.be . Ook wanneer u moeilijkheden ervaart met het online inschrijven, zullen wij u via dit mailadres verder kunnen helpen. Het proces is volledig door ons ontwikkeld en voldoet aan de vooropgestelde privacy maatregelen.