Wijnverkoop

Beste Chirovrienden
 
De feestdagen komen er weer aan. Is er een beter cadeau dan een heerlijke fles wijn of een lekker sapje? Daarom bieden wij, in samenwerking met wijnhuis Landolium en natuurvoedingswinkel De Rozenbottel, 3 fantastische wijnen en 3 heerlijke sapjes aan voor een zeer schappelijke prijs. De Chiro steunen en genieten van een zalige fles wijn of een heerlijk sapje, een betere combinatie bestaat er niet!
 
In samenspraak met wijnhuis Landolium hebben wij enkele heerlijke wijnen uitgekozen:
Witte wijn: Quinta de Santa Teresa Casa Do Arrabalde 2022 Vinho Verde
Rode wijn: Purato Siccari Appassimento 2022 Terre Siciliane IGP
Rosé wijn: Vignerons de Cessenon Puech du Viala 2022 Saint Chinian AOP
 
Deze wijnen verkopen we aan €12 per fles. 
 
Dit jaar hebben we ook een non-alcoholisch alternatief. In samenspraak met natuurvoedingswinkel De Rozenbottel hebben wij enkele lekkere sapjes uitgekozen:
 
Appelsap Pajottenlander 75cl
Luna e terra witte druivensap 70cl
Luna e terra rode druivensap 70cl
 
Deze sapjes verkopen we aan €5 per fles
 
Vanaf een aankoop van 3 flessen krijgt u 5% korting. Deze actie geldt voor de wijnflessen, flessen sap of een combinatie van beide. 
 
Indien u in Houtvenne of een buurgemeente: Ramsel, Begijnendijk, Booischot, Westmeerbeek en Hulshout woont, kunnen we de fles(sen) persoonlijk en op een veilige manier bij u thuis afleveren. De levering zal plaatsvinden op zondag 17 december tussen 17u en 19u. 
Woont u iets verder weg of wilt u liever zelf uw bestelling ophalen? Geen probleem! We bieden ook de mogelijkheid aan om uw bestelling op te halen aan onze Chirolokalen op 17 december tussen 17u en 19u.
 
Tot en met dinsdag 12 december kan u deze heerlijke wijn en sapjes bestellen via de volgende link: www.chirohoutvenne.be/wijnverkoop
 
Bij vragen of onduidelijkheden kunt u ons altijd bereiken via info@chirohoutvenne.be 
 
Alvast bedankt vanwege heel Chiro Houtvenne om ons te steunen!