Uniform

Chiro laat de chirokleren produceren door bedrijven die een eerlijke prijs aan de arbeid (st)ers betalen. Aan de gevraagd werd gevraagd een protocool te onderteken, waarbij ze verklaren de sociale rechten van de werkmens te eerbiedigen.

Wij vinden het belangrijk dat leden van onze Chiro een uniform dragen, vanaf rakwi is het verplicht. Je hebt maar één blik nodig om te weten: dat is chiro. Je herkent ons aan onze chirokleren. Hierdoor zien we er allemaal hetzelfde uit en voelen we ons verbonden binnen onze eigen Chirogroep maar ook met de andere groepen van over heel Vlaanderen.

Trui

We hebben ook een eigen Chiro Houtvenne trui. Wil je ook zo'n mooie groene trui om te stoefen dat je van Chiro Houtvenne bent? Spreek dan zondag iemand van de leiding aan of bestel via de link een trui die je na de bevestiging kan komen ophalen op de volgende Chirozondag tussen 13u30 en 13u50. 

Omdat bijna elk lid deze pull draagt, willen wij vragen voor de naam van je kind hier in te schrijven.

Andere kledij

Chirokledij is te verkrijgen in Chirowinkels "De Banier". De dichtstbijzijnde bevindt zich in de Bergstraat 34 te Heist-op-den-Berg, maar er zijn nog vele andere winkels. Voor meer info neem eens een kijkje op hun site .

Wij willen dat de chiro voor iedereen toegankelijk is en daarom hebben we ook een ​​groot assortiment aan 2de handskledij. Informeer hiervoor bij de leidingsploeg op zondag.

Heb je zelf nog kledij waar je kinderen niet meer inpassen, dan mag je dit bezorgen aan ons op een Chirozondag en kunnen wij er andere leden blij mee maken. 

De Banier creatief