Verhuur

Lokalen

Onze lokalen zijn gelegen nabij het centrum van Houtvenne met voor de lokalen een omnisportveld en een speeltuin. Wij bieden een fantastische grote zaal inclusief tafels en stoelen voor 100 personen. Aangrenzend een persoonlijk keuken inclusief industrieel afwasmachine, grote oven, gasvuren, gasbekken microgolf ovens en percolator. Er is voor 100 personen voorzien aan borden, bestek, koffie tassen en glazen. Een toog met 2 grote drankijskasten. Uiteraard is er ook de nodige sanitair aanwezig. Enkel de lokalen kunnen gehuurd worden, de buitenaanleg is publiek toegankelijk. Er zijn voldoende parkeerplaatsen vlakbij de lokalen. Het is verboden te parkeren op het gras en omnisportveld. 

Gebouw Chiro Houtvenne   Grote zaal Verhuur Chiro Houtvenne    Keuken verhuur Chiro Houtvenne

Voor meer foto's kan je hier klikken .
Het volledige huurcontract (incl. Prijzen) kan je hier downloaden .
Onze lokalen worden niet op zondag verhuurd, enkel bij weekendverhuur tot zondagmiddag 12u.


Als de lokalen vrij zijn op de gewenste dag kan je voor meer info en boekingen mailen naar verhuur@chirohoutvenne.be

Weekend / kamp

Maandelijks verhuren we onze lokalen eenmalig voor een weekend, hierbij kunnen de lokalen boven mee gehuurd worden. Slaapplaats is mogelijk voor 60-tal personen. Er mogen geen tenten geplaatst worden op het domein. 
Onze lokalen huren voor een kamp is niet mogelijk!

Let op: in juli zal er slechts een beperkt aantal kookmateriaal, stoelen en tafels aanwezig zijn wegens ons eigen Chirokamp. Voor meer informatie neem contact op met verhuur@chirohoutvenne.be.

Locatie

Schoolstraat 17,
2235 Houtvenne

Beschikbaar