Bezoekdag | BBQ

 

Op 20 juli, tijdens de bezoekdag op kamp, ​​organiseren we weer een grote barbecue voor alle ouders, familieleden en chirovrienden die dit wensen. Jullie zijn van harte welkom vanaf 16u30. De BBQ zal beginnen om 17u. Elk jaar komen er een grote groep ouders, oudleiding en andere chirosympathisanten met de fiets naar de bezoekdag op kamp. Dit jaarlijks terugkerend initiatief is uitgegroeid tot een sportieve, ontspannende happening waaraan iedereen die wil kan.

BBQ

Voor de barbecue schrijf je je in  vóór 30 juni . Alle inschrijvingen hierna gelden wegens organisatorische redenen niet meer. 

Iedereen die is ingeschreven kan die dag mooi zijn voetjes onder tafel schuiven en lekker komen eten. De prijs hiervoor is € 6, - per persoon (standaardprijs). Per stuk vlees betaal je € 4 extra. Er is ook veggie vlees beschikbaar.

Om er voor te zorgen dat iedereen wat-ie wil krijgt, kan je op voorhand je vleesje al kiezen. Kiezen kan uit een saté, kipfilet, hamburger, worst, curryworst en veggie. Bij dit vlees hoort er uiteraard een uitgebreid buffet en een waaier aan sausjes, allen klaargemaakt door onze fantastische kookploeg! Denk eraan dat iedereen die mee-eet dient in te schrijven, ook de leden die op kamp zijn!

In het kampboekje staat het inschrijfformulier, als je dit niet meer hebt, kan je dit aan de leiding vragen of een mailje sturen naar info@chirohoutvenne.be
Het is ook mogelijk om online in te schrijven via dit formulier.

Forms BBQ Sint-Kornelis Horebeke

Bezoekdag met de fiets

Elk jaar komen er een grote groep ouders, oud-leiding en andere chirosympathisanten met de fiets naar de bezoekdag op kamp. Dit jaarlijks terugkerend initiatief is uitgegroeid tot en sportieve ontspannende happening iedereen die kan.

We roepen dus ook dit jaar iedereen op om hun fiets van stal te halen en met de fiets naar de kampplaats te komen. Zal gaan via deze landelijke wegen of, indien mogelijk, via het fietsknooppuntentraject. Onderweg zal uiteraard ook een stop voorzien worden om de dorstigen te laven op een terrasje.

Zij die willen, kunnen ook met de fiets terug naar huis komen, de anderen zorgen voor het beste zelf voor het vervoer van zichzelf en hun fiets terug richting Houtvenne. Smeer jullie fietsbenen dus al maar in!

Het vertrek is voorzien op 20 juli aan de chirolokalen in Houtvenne . Het exacte vertrekuur wordt nog meegedeeld aan de geïnteresseerden. Indien je graag meefietst, stuur dan zelfs een mailtje naar bezoekdag@chirohoutvenne.be .